Video prezentare companie

Implementarea si utilizarea celor mai noi tehnologii ne asigura cea mai mare capacitate de spalare din Romania si Europa de Est. Odata ce ai învatat sa faci un lucru bine, ca profesionist e greu sa-l faci prost.

Am crescut natural, normal si continuu, odata cu piata. Capacitatea mare de articole textile procesabile in 24 de ore se reflecta fidel, in cifra de afaceri. Desigur, vom continua sa crestem.

Investim in eficienta proceselor noastre.  Am investit si vom continua sa investim în eficienta proceselor noastre.  Parcul auto dedicat exlusiv transportului lenjeriei, este doar o parte din angrenajul care asigura livrarea rapida si prompta a comenzilor catre clientii nostri.

Pentru ca suntem profesionisti, detinem  utilajele de procesare cele mai eficiente marca Jensen.
Utilizam sisteme de dozare automate personalizate si detegenti Ecolab.

Asimilarea si implementarea celor mai avansate stardarde de calitate a fost confirmata de obtinerea primei certificari iSO 9001, iSO 14001, iSO 18001 in domeniu, acordata de TUV Germania, poate cel mai exigent institut de acordare a standardelor de calitate ISO.

Capacitatea mare de spalare si livrare în conditii de maxima igiena, dupa un program stabilit de comun acord, ne aduc în postura de partener de încredere .

Adaptabilitate, flexibilitate, experienta si promtitudine fiind cuvintele noastre de ordine. Suntem preocupati permanent de satisfacerea nevoilor clientilor nostrii.

Investim în cele mai eficiente tehnologii, investim în oameni, investim în viitor.